Min lille prinsesse indeni blev hyldet

Om jeg har følt mig som en lille prinsesse ?? OH YES!

Weekenden, hvor den 1.Marts ramte, holdt jeg 2 x fødselsdag…. Jeg blev 39 år gammel

Normalt holder jeg ingenting, og lader bare fødselsdagen forbigå med en middag og kvalitetstid med min elskede – jeg holder ALDRIG tam tam…

Med KRAFTIG inspiration fra min svigerinde, valgte jeg så at afholde en lille komsammen med boller, lagkage og så videre…. MEN…. i år havde jeg fået den luksus, at få CHICALICIOUS på bordet!!!! Hold nu OP hvor er det fantastisk!

“hvad hulan er Chicalicious?” Det skal jeg SØRME sige dig ???? Det er de smukkeste cupcakes jeg nogensinde har set! Der er simpelt hen lagt SÅ meget kærlighed i de kager og det ses og smages med det samme!!! WAUW! Der var glimmer, figurer, farver og så er smagen og friskheden to die for!

Alene da jeg skulle afhente kagerne – WAUW… lyserødeæsker og flotte bånd, blev jeg mødt med…. Ej – I er simpelt hen nød til at se nogle billeder af det…. det er crazy amazing!! (tilgiv billedekvalitet – det er fra mobilen)

Min indre lille prinsesse hviner endnu!

Tjek dem ud, og hils fra mig! CHICALICIOUS