En LÆKKER forandring

En LÆKKER forandring

JEG ELSKER at få lov og mulighed for at forkæle mig selv….. som de fleste kvinder kan nikke genkendende til, at det er det punkt vi oftest udsætter, aflyser, ikke bruger penge på osv., så NÅR det sker, så er det de stoooooore forandringer der sker! (hos mig i hvert fald)

Jeg klippede for en tid siden, mit lange hår af, til min store fortrydelse! Jeg kan takke mig selv for fiaskoen da det var en af de der “der skal ske noget drastisk”-beslutninger…. men hold nu kæft, hvor har jeg fortrudt det og virkelig gået og været ked af det hver gang jeg kiggede i spejlet og så min “kone-frisure”!. Jeg følte mig 15 år ældre! For mig er en del af min feminitet på toppen af hovedet – JA, jeg ved godt det er noget pjat! men sådan er det altså… hvis mit hår er lækkert, så FØLER jeg mig lækker…. punktum!

SÅ skete det!

Da jeg første gang besøgte Salon Lækker, fik jeg extensions med tape – ØJ hvor var jeg glad. Tænk sig: jeg fik mit lange hår tilbage på en TIME! Jeg svævede ud af salonen! (læs blogindlægget HER) Jeg fandt dog ud af at tape-løsningen ikke var noget for mig, men i stedet prøvede vi med Hot Fusion og DET er den metode jeg mest holder af. Den er MEGET fleksibel når man gerne vil have håret sat op mv. “Jeg har hørt det ødelægger håret”, tænker du nok…. NOPE, hvis du lader de professionelle tage dem ud og ikke selv begynder på kreative planer med værktøjskassen, er det hverken mere eller mindre skadeligt end de andre metoder, er min erfaring…. Der er dog nogle regler for hvordan man passer bedst på sine extensions og de skal naturligvis overholdes….

Nå! men…. tilbage til NU…. Jeg har lige været 3 uger Spanien og fik inden afrejse pillet mit hår af, grundet det ville blive aaaaalt for varmt for mig at have alt det hår og så inden hjemkomst bookede jeg min tid hos Gitte Sommer som er frisør hos Salon Lækker i Rødovre…. og vi havde VIIIIILDE planer! 

Brug de 3 små minutter på at se videoen her og tjek den vilde forandring ud!!  (Klik på billedet)

billede-08-10-2016-11-59-51

Jeg laver et nyt blogindlæg senere omkring de smukke negle Christina Nielsen laver – det kommer en anden dag…. for WAUW hun er dygtig! (Hun sidder også hos LÆKKER i Rødovre)

Jeg er virkelig virkelig glad for min store forandring og jeg føler mig MEGA lækker!

Stay Gorgeous ! Og husk lige at følg med på Instagram og Facebook (der kommer snart en blæret giveaway!!) og her på hjemmesiden kan I signe op til mit nyhedsbrev som er MINDST ligeså blæret 🙂

XOXO

Anja