Den rigtige beslutning?

Nu er det snart PRÆCIS 6 mdr. siden, at jeg tog springet som 100% selvstændig fotograf.

Ingen fast lønpose hver måned.

Ingen sygdom med lønsikring.

Ingen 8-16-mødetider.

Ingen hele fridage (næsten).

…. og jeg kigger tilbage med spørgsmålet: Er det så det værd??

Svaret er; ABSO-FREAKIN’-LUTELY!!! Det er det hele værd x 100.000.000!!

Som jeg beskrev i et tidligere blogindlæg, så har kontorjobbet aldrig rigtig passet mig – sammenlign det med en jakke der lige er for smal over skuldrene: Du har BRUG for en jakke og du kan også sagtens ha’ den på, men den passer sgu ikke helt.

Sådan har jeg haft det i 20 år… Jeg har bare aldrig brugt tid på at fordybe mig i HVORFOR,  eller hvad der var at gøre ved det. Jeg har jo ikke turde! For hvad hvis jeg ikke kunne lide svaret? Jeg har altid haft en økonomi der har dikteret mine valg og derfor var det jo mega skræmmende at sige farvel til den sikre indkomst og faste rammer.

Det er det BEDSTE jeg nogensinde kunne have gjort for mig selv og min livskvalitet! For første gang i mit liv føler jeg passion for det jeg laver. Jeg føler det i mine knogler at jeg er PRÆCIS hvor jeg skal være og jeg elsker elsker elsker at få lov at bygge videre på min livsdrøm.

Dem der har sagt “ja jeg elsker mit arbejde så meget, at jeg elsker mandag morgen” – jeg har haft lyst til at kvæle dem og kaste op ved siden af dem….. NU ER JEG EN AF DEM!! Og jeg råber det gerne fra enhver tagtop 🙂

Siden jeg gik “all in” med fotograferingen, har jeg fået kunder som L’oreal, Universal Music, Aveny kæden, m.fl. og det beviser (ikke mindst for mig selv):

 “If you can dream it, you can DO it”

Jeg glæder mig til at dele ALT med Jer på min rejse og håber at I vil følge med både her på bloggen, men også støtte op på Facebook og Instagram – det vil betyde alverden.

XOXO

Anja