Ystad Saltsjöbad – en bid af paradis

Ystad Saltsjöbad – en bid af paradis….

Du kender det sikkert selv…

Som travl selvstændig erhvervsdrivende, kan det være ret så svært at komme ned i gear, fordi der hele tiden er en mail der skal besvares, et instragramopslag der skal laves, tid i studiet osv. Jeg ELSKER det jeg laver, tag ikke fejl, men denne passion er nok også medskuespiller i filmen “vi holder aldrig fri” 🙂

Jeg har i weekenden haft fornøjelsen af en tur til Ystad Saltsjöbad, og har kun fået et godt indtryk fra alle dem jeg kender, som har været afsted… mit indtryk har været, luksus, afslapning, og god mad…. men det er SÅÅÅ meget mere…..

Romantik og luksus

Romantikken kommer i højsædet, hvis du er sammen med din elskede – NYD det!!. Du bliver ikke bare kræset om, men KRÆSET om!! Maden er fantastisk (hvis man “tør” spise andet end pizza og pommes frites). Spa-behandlingerne er simply “to die for” (og her er ALT som hjertet kan begære for både mænd og kvinder).

Fællesområderne som den store opvarmede pool med de semi-private “båse” til sol-daseri, den store indendørs pool, den smukke udsigt fra værelserne ud mod havet, at man trisser rundt i den udleverede badekåbe og tøfler, er ALLE aktive faktorer til at du kommer helt ned i gear og slet ikke har travlt med at komme hjem…. men lige overvejer den ekstra nat som en mulighed 🙂

SÅ GEAR DOG NED!

Jeg tog mig selv i at ligge på solsengen og tænke på INGENTING…. Jeg lå bare og nød øjeblikket og værdsætte det…. Efter en 2 timers eventyrlig tur gennem Creek Experience (en oplevelse du SKAL ha’ og en af stedets trademarks – læs mere her) efterfulgt af 25 minutters massage og en tur i poolen, så var jeg helt nede i gear. Der hvor det er fantastisk at være. Normalt kræver det 2 ugers ferie, men det formåede Ystad Saltsjöbad at fremmane på blot 1,5 døgn.

Uden at overdrive, så tror jeg rent faktisk kun at jeg har set 20% af stedet. Jeg glæder mig til at komme tilbage og udforske meget meget mere af stedet – både med min søde Mikkel, men også med veninder og forretningsforbindelser – for stedet rummer ALT….

Jeg vil vise jer lidt stemningsbilleder fra stedet, så I kan se hvilket eventyr jeg fik lov at være en del af i 2 dage:

Først lidt fra det FANTASTISKE værelse 491…. jeg flytter sgu ind: Ystad Saltsjöbad ER en bid af paradis!

Direkte fra vores værelse havde vi udgang til en SKØN varm udendørs jacuzzi, med tilhørende brus og sauna – denne kunne man booke mod en merpris. Se lige – er det bare lige heaven? Solnedgang i Jacuzzi med ham du elsker, ved din side…. ROMANTISK!

Her er lidt randombilleder fra vores tur – I kid you not, I SKAL unde jer selv sådan et ophold!!

Bottomline: Ystad Saltsjöbad er balsam til sjælen – et åndehul hvor man ikke KAN andet end at nyde

XOXO

Anja