Opdateret: 05/07/2022

Betingelser

Når du booker mig til en fotoopgave, accepterer du samtidig disse betingelser. Hvis du har spørgsmål til noget af det der står nedenfor, er du meget velkommen til at kontakte mig på +45 25157676 eller anja@anjaekstroem.dk

Ved booking, accepteres det, at jeg har tilladelse til at fremvise dine billeder på egen hjemmeside, sociale medier mv., med mindre andet aftales.

Ved booking accepteres det at jeg efterfølgende gemmer en backup af jeres billeder i en dropbox mappe med jeres navn på – denne kan I altid bede om at få adgang til ELLER få slettet (men så er billederne også VÆK, så I ikke selv kan få hjælp, hvis I en dag har mistet billederne)

Ved booking accepteres det at jeg gemmer vores mailkorrespondancer, i tilfælde af fremtidige opgaver sammen. Ønskes også disse slettet, skal I blot kontakte mig og bede mig om dette.

Betaling & Priser

Jeg fremsender en faktura til dig privat eller din virksomhed som betales via bankoverførsel. Betaling skal ske senest 8 dage efter opgaven er leveret. Jeg opdaterer mine priser i takt med min egen samt branchens udvikling. Priserne oplyst i vores mailkorrespondance er gældende pr den dag, hvor I booker jeres fotosession.

Alle priser er ekskl. kørsel, og kørsel mht er det de gældende statslige kilometertakster.

Minimumskøb & Fortrydelsesret

Da jeg dedikerer tid i studiet til dig og bruger tid på en session, betyder det også at jeg har sagt nej til andre klienter. Derfor er der et minimumskøb på 1 stk foto til gældende pris herfor.

Der er ingen fortrydelsesret da det ikke er et fysisk produkt, men en ydelse. Når vi opstarter vores photoshoot, er du pålagt reglen om minimumskøb og inden da, gælder afbudspolitikken. Når du har udvalgt de ønskede billeder, sendes de til ekstern retouch og det er derfor ikke muligt at ombestemme sig/fortryde valgene herefter.

Leveringstid

Medmindre vi har aftalt andet, går der 14-21 dage inden dine færdigredigerede billeder leveres elektronisk, efter jeg har modtaget udvalgene fra dig. Redigeringen inkluderer hudredigering, hudtone/farvekorrigering, beskæring, eksponering, enkelte uønskede pletter på tøj Osv. Større ændringer/manipulationer af billeder er ikke inkluderet i den almindelige pris. Den type arbejde laves på bestilling, og prisen aftales inden. Alle billeder leveres via email eller et download link (dropbox), inden betaling.

Ophavsret & Brugsret

Jeg, Anja Ekstrøm, har fuld ophavs- og brugsret over alle mine billeder. Når I booker en fotosession, får I det der hedder ‘brugsret’. Det vil sige at I må bruge billederne privat, eller til det aftalte formål. I må ikke sælge billederne videre, eller deltage i konkurrencer, hvor I giver arrangøren af konkurrencen nogen form for ret til at bruge billederne.

Produktkampagner vil typisk (med mindre andet er aftalt) have brugsret i maksimalt 12 mdr. fra leveringsdato og skal derfor genforhandles hvis perioden forlænges eller brugsplatforme udvides. Dette pålægges klienten at tage fat i Anja Ekstrøm for at aftale dette, da det ellers faktureres til fulde for en ny periode.

Afbudspolitik

Da jeg dedikerer GOD tid til dig i kalenderen og derved afviser andre, er det nødvendigt med nedenstående afbudspolitik. Denne er gældende medmindre andet aftales.

Ved afbud senere end 4 dage: Du opkræves 500 kr

Ved afbud senere end 48 timer: Du opkræves 1500 kr.

Ved afbud senere end 24 timer: Du opkræves fuld pris for 1 stk billede: 2.700 kr

Ved udeblivelse: Du opkræves fuld pris for 1 stk billede: 2.700 kr

Du må ikke…..

  • Sælge billederne til anden side
  • Selv-redigering frabedes da det ikke længere er et billede med en kvalitet jeg ønsker at lægge navn til
  • Misbrug af alt billede materiale tilhørende Anja Ekstrøm, politianmeldes og opkræves efter gældende satser
  • Er der aftalt kreditering af fotograf, forventes dette overholdt