Taknemmelig og ydmyg

Når et år afsluttes og et nyt begynder, tror jeg at det er en naturlig process, at man liiiiiige bruger et øjeblik på eftertænksomhed og taknemmelighed

For mit vedkommende, har det været et fantastisk år!!!

Jeg har fejret 1 års dag med manden i mit liv – og jeg er taknemmelig for hvert eneste minut

Jeg er blevet introduceret for livet som weekend-campist, og jeg ELSKER det!! Det er min oase fra fredag til søndag – grill, sol, have, privatliv, hygge, godt selskab, primitivt, dejligt!

Jeg har været så fantastisk velsignet, at rigtig mange fantastiske og meget meget talentfulde modeller, make up artister, hårstylister, tøjstylister og assistenter har været med ombord på mange af mine skøre ideer og har været ligeså passioneret i det enkelte projekt, som jeg selv er. En tak til alle modelbureauerne i landet for også, at være med ombord og stille modellerne til rådighed.

Til alle mine kunder, modeller, artister, assistenter, samarbejdspartnere: TAK FOR ET FANTASTISK 2014 – jeg GLÆDER mig virkelig til et endnu bedre år i 2015

Til alle jer der følger mit arbejde på ALLE sociale medier mv: TAK!! Jeg er SÅ inderligt taknemmelig over jeres interesse og kommentarer og delinger af mit arbejde og I gør, at jeg er en meter højere hver dag… et STORT, hjerteligt og ydmygt TAK til alle jer.

Til min familie og nærmeste…: Tak og undskyld… for alle de gange jeg har sagt “Det kan jeg ikke den dag…” I støtter mig i min drøm, i min passion, og I ved hvor vigtigt det her er for mig, at bygge op og jeg ved I er der…. TAK !

Mikkel: Du er den perfekte mand for mig og du støtter mig som ingen anden. DU er min verden! Jeg elsker dig

PUUUUH – det var faktisk rigtig rart at få lagt “out there” og jeg håber at I kan mærke al min kærlighed til jer ????

Som sædvanlig kan I finde mig på:
Facebook
Instagram: anjaekstroem

NYD dagen – NYD hinanden