Projekt EXTENSIONS

INDRØMMET: Jeg er liiiiiiidt langsom når det kommer til at prøve drastiske forandringer mht mit udseende….. Jeg er typen som syntes tingene er mega fede, når I andre er trætte af dem.

For cirka 2 måneder siden blev jeg træt af mit lange kedelige tunge hår og over en uge besluttede jeg mig at jeg ville klippes…. KORT….. til en page der lander ved kæbelinjen…. AND I DID IT!

Well…… Min frisør Iben har gjort ALT for at gøre mig glad og det er slet ikke hendes skills på nogen måde som fejler… Det er rent og skær, at man har et billede inde i skallen og når man så ser sig selv og ikke elsker det??? åh ååååh…..

I 2 måneder har jeg prøvet at vænne mig til det – altså style det forskelligt, se mig selv med frisuren igen og igen og alligevel kan jeg slet ikke blive glad for det…… Andre syntes det er mega flot til mig, men når man ikke føler det selv, så kan det siges 24 timer i døgnet, bøjes i neon – nothing helps…… Min eneste mulighed var at vente til det gror ud igen…

***   OR IS IT!!??   ***

Efter en snak med den skønne danserinde Claudia Rex, som også har extensions, hjalp hun mig til at finde frem til, at extensions MÅTTE være min redning….. hvis altså mit eget hår ikke var ALT for kort….. Jeg fik kontakt til skønne Bianca, fra Salonen LÆKKER på Frb. og hun var simpelt hen den BEDSTE jeg kunne møde, som extensions-jomfru…. Jeg har fået SÅ kyndig vejledning i, hvilken metode der skulle bruges i mit hår og en forklaring på hvorfor osv. Jeg har været 100% tryg og rigtig godt vejledt inden min aftale i salonen….. Så kom det værste: at skulle vente 3 dage inden aftalen…. ÅH GUD!! Jeg havde jo dette fantastiske ombré-havfruehår i tankerne og tiden sneeeeeglede sig afsted…..

blev det sag’u’nedeme lørdag! Jeg har tid hos Louise…. jeg er spændt… SIIIINDSYG spændt…. mamamia…. Jeg bliver sat i stolen og Louise og jeg tager lige en kort snak om farvenuancer mv. for jeg var lidt “nervøs” over om ombré ville være for voldsomt et spring – om kontrasten mellem det mørke og lyse ville være for vild….. “øjeblik” siger hun…. dernæst er hun retur med en ombrékombination som er PRÆCIS den jeg havde i tankerne… en mørk brun der langsomt transformeres om til en rødbrun i spidserne….. WAUW…. jeg kan dø lykkelig hvis det ser godt ud når det sættes i….. Undervejs får vi sludret om løst og fast alt imens hun påfører flere og flere smukke lokker på mit hovede….. Nu kan jeg begynde at se himmelen åbne sig og englene begynder at lægge an til sang ???? JEG ER SÅ FREAKIN GLAD!!

Den søde og kyndige behandling jeg fik hos lækker.nu burde alle have alle steder…. så min aller aller varmeste anbefalinger til pigerne hos Lækker!! Jeg kommer tilbage fra nu af!

SE HER: videoen fra før – under – og efter mit besøg……. Det vil gøre mig glad hvis du lige har de 2 minutter <3 KLIK HER

Husk at følge med på instagram og facebook – du kan også følge Salon Lækkerinstagram og facebook…..

Hvad syntes I – er det ikke bare flot??

XOXO
Anja