Portrætfotograf

At være portrætfotograf og lave det perfekte portrætfoto, er en kunst i sig selv. Det at fange essensen af et menneske i sit kamera. At få personligheden til at skinne igennem er et mesterstykke, uanset om man er det kendte ansigt eller en forbipasserende på gaden der ikke er vant til at stå foran et kamera.

Når jeg skyder portrætbilleder er det min fornemmeste opgave at fange essensen af det menneske over for mig, med æstetik og ynde.

Et professionelt portrætbillede har høj værdi og kan bruges i mange forskellige situationer, hvor du gerne vil vise den bedste side af dig selv. Både i professionelle og private sammenhænge, hvor du ønsker en dygtig fotograf til at tage nogle flotte billeder som kan benyttes flere år frem.

Nogle mennesker føler de kommer ud af deres komfortzone ved at skulle stå foran et kamera. I de situationer hjælper jeg dig med at slappe af, så du får de bedste billeder i varierede udgaver – som du stolt kan vise frem.

Sammen finder vi frem til hvilket udtryk og stemning du ønsker dit portrætfoto skal afspejle, så vi rammer dit ønske bedst muligt.

Jeg laver en del pressearbejde for det kendte Danmark, som Christiane Schaumburg-Müller, Martin Brygmann, Thure Lindhardt, Saseline, Cisilia, Maria Lucia, Szhirley, Paw Henriksen og mange andre.

Hver gang jeg tager billeder af et af ”de kendte ansigter” så ser jeg mennesket – ikke deres berømthed.

Ordsproget “et billede siger mere end tusind ord” er meget sigende, da vi i højere grad kommunikerer visuelt i den moderne verden. Et godt billede kan derfor være guld værd når du gerne vil frem med dit budskab.

Får du taget dit billede af en professionel portrætfotograf, kan du være sikker på at stå med et portrætfoto med sjæl og dybde, du får lyst til at bruge i mange sammenhænge.

Jeg fotograferer i eget fotostudie i København, men kører også ud efter aftale.