OP til skyerne og tilbage igen

Nogle gange tager jobbet som fotograf mig sjove steder hen og på fotojobs overalt i verden.

Det sjove er, at denne opgave er noget HELT andet end hvad jeg plejer at tage billeder af ???? og dem der kender mig ved, at jeg ikke er bleg for en udfordring og for at prøve noget helt nyt og se hvor det bærer mig hen.

Som I ved, er jeg normalt bag kameraet på opgaver som mode, beauty, pressebilleder mv. men jeg blev booket til at tage billeder af lækre lejligheder i Frankrig/Schweiz !! Jow for filan! Jeg og min assistent blev fløjet til det store udland!

Det skal ikke være NOGEN hemmelighed, at fotografen her, er en SMUUUULE bange for højder, så da det kom frem at vi skulle køres af smalle bjergveje til TOPPEN af bjerget, hvor Avoriaz ligger, blev jeg NOGET bleg ved tanken… puha….

Vi kom frem til lufthavnen…. vores bagage er VÆK!! – Vi står i kø i 25 minutter i en langsommelig kundeservice kun for at finde ud af… jeg tør ikke sige det…. At vi har stået ved det forkerte bagagebånd!! SÅ er vi i gang…. Vi får fingrene i vores bagage og udenfor venter vores vært Inger Munk med en chauffør og en minibus – nu venter 3 dage i høje luftlag på toppen af et bjerg….

jow jow…. Men FØRST: Det regner SÅ meget, at vejene op ad bjerget er lukkede…. så vi skal køre af STIER hvor smeltevand og regnvand løber på tværs og trækker vejene med sige ned ad bjergskrænten. Mit værste værste mareridt af en køretur!!

VI KOM FREM!! Og WAUW der er smukt!  Vi fik taget nogle super flotte billeder og nedenfor vil jeg vise jer nogle af de bedste af dem.
Jeg fik i hvert fald kigget nogle højde-dæmoner stift i øjnene!

XOXO
Anja