Officiel fotograf for Miss Universe Denmark 2015

Det er jo slet ikke nogen hemmelighed, at jeg er den officielle fotograf på dette års Miss Universe Denmark, men ud over det er jeg også sponsor og dommer i finalen.

Sponsordelen går, for mit vedkommende ud på, at vinderen af Miss Universe Denmark 2015 får et fotoshoot hos mig, i mit Studio CPH, til brug som officielle billeder med krone på osv osv osv.

Jeg hev Azita ind bag penslerne og hun lagde nogle fantastiske makeupper, Aviiaja ind som stylist og den smukke Cecilie skulle virkelig have skudt nogle fantastiske billeder, inden hun skal afsted mod Las Vegas og kæmpe for Danmark

Vi fik lov at låne tøj fra Elsa Adams Handmade og den smukke krone er fra Yvone Christa N.Y.

Det var en AMAZING dag i studiet og jeg fik lov at lege med lys, skygger osv – det ELSKER jeg som fotograf ????

Stemningen var skøn: fis, ballade, pepsi max, grin, sludder og pigefnadder – en RIGTIG tøsedag!

Vi fik publiceret billederne i et italiensk magasin, et tysk magasin og online et par steder. For mig gjaldt det om at sende Cecilie videre mod den STORE finale med nogle smukke billeder i ryggen og jeg er faktisk også ret stolt af de resultater vi fik ud af dagens fotoshoot. Jeg gik efter at lave nogle krone-billeder med KANT… ikke så “pussenusset” som man ofte ser…. jeg syntes selv vi lykkedes meget godt.

Jeg ønsker Cecilie et KÆMPE held og lykke i den store finale – uanset hvad er jeg skisme stolt af hende og stolt af at være med i Miss Universe Familien. Jeg kan nok godt love, at jeg siger JA hvis de spørger mig igen i 2016…

Makeup/Hår: Azita Andersen // Colorsplash
Styling: Aviiaja H. Schultz
Miss Universe Denmark 2015: Cecilie Wellemberg
Tøj: Elsa Adams Handmade
Fotograf: (mig) Anja Ekstrøm

Husk at følge med på INSTAGRAM og se hvad der kommer næste gang ????

XOXO
Anja