NYT STUDIE – min drøm gik i opfyldelse

NU SKER DET – ENDELIG!!!

Jeg har fået nøglerne til et FANTASTISK studie i Vanløse og NU skal vi fejre det med et SMÆK af en reception!

Indtil videre har jeg huseret i et mindre, men fint studie i Måløv, men måtte erkende, at lokationen var for bøvlet for modeller, makeup artister, stylister, hunde og hamstre…. det ligger simpelt hen for langt væk fra København… Selv om jeg har været VILDT glad for min tid i mit første “rigtige” studie, er jeg virkelig virkelig ovenud LYKKELIG for denne fantastiske mulighed: Det nye lyse smukke, fantastiske, rummelige, centrale studie som er intet mindre end peerrrfeeeekt til mig

For mig er det yderst vigtigt at jeg udsender et professionelt og “tjekket” signal til mine kunder og potentielle kunder og det må jeg sige, at jeg syntes spiller max med de nye muligheder der ligger i det nye studie…

Det var RENT held… En fotograf i mit netværk ville videre med noget andet og VUPTI, så var der en kontrakt på bordet og STUDIO CPH blev født.

Jeg har fået megen hjælp til at få stablet en flot reception på benene og der har ligget en del benarbejde i at få alt til at spille men NØJ det bliver fedt!!

Chicalicious hjalp til med kager, opsætning på de flotte fade og så er der lige de søde serveringspiger! Jeg kan ikke takke Nadia og Thomas nok for den hjælp de stod for. Den lækre rosé var et HIT på en varm sommerdag, og den var fra Les Terroirs du Vin hvor Lars Andersson stod klar til at assistere mig med hvilken vin jeg skulle vælge mv. Min kære “Overbo”Martin var en ven i nøden da han lånte os sit kæmpe køleskab, for det var en lille detalje vi ikke liiiiiiige havde tænkt på.

Kunder, Samarbejdspartnere, Modeller, Fotografer, Makeupartister, Stylister, Agenter, Venner, Familie osv. kiggede forbi på den store dag – I er de BEDSTE!! Jeg takker jer virkelig så inderligt for jeres besøg.

STUDIO CPH – Let the magic begin!!

XOXO
Anja