Når det ENDELIG lykkedes

Jeg kan i øjeblikket kun prise mig lykkelig… Jeg er glad helt inde i marven og meget spændt på hvad tiden bringer….

Når tingene endelig lykkedes og man føler at man har noget fremgang med sin passion (læs: min fotografi) så føles det bare SÅ rart indeni.

Ja – jeg kan sagtens sidde og rive mig i håret fordi jeg har så mange projekter igang, men når man egentlig sidder og tænker sig om, så er jeg bare taknemmelig…. det er jo i bund og grund det jeg ønsker mig… at have travlt i “fotobutikken”

Om det er en periode?? Ja – det er det måske… BUT IT FEELS GOOOOD!!! og jeg nyder det virkelig. Lige nu føles det bare som om det endelig lykkedes  ????

Her er et par af de projekter jeg kan afsløre billeder fra (ikke alle er kunder – nogle er også egne projekter) så I har lidt nyt herfra…. resten kommer senere, da det er hemmelige projekter, men det bliver SÅ godt og jeg kan næsten ikke vente med at vise jer dem.

Husk I kan følge mig her, på Instagram: @anjaekstroem og på Facebook

Hold jer til – der kommer snart GIVEAWAY med nogle fantastiske produkter!

xoxo
Anja