Mit foto er en magasinforside!

Mit foto er en magasinforside!

Kan I huske følelsen om morgenen, når man havde fødselsdag, som barn ? Altså følelsens der er i maven liiiige før familien “vækker” en med sang, selv man rævesover ? og den forløsning det er at se flagene og gaverne på bordet ved morgenmaden?

SÅDAN HAR JEG DET! Hver ENESTE gang et magasin smider mine fotografier på tryk. At se sine “babies” trykt på blanke, farverige sider i magasinerne er en gave hver eneste gang. Det er noget helt specielt. Jeg kan ikke forklare det anderledes end ovenfor – det er virkelig ikke særlig “cool” at være så begejstret og mange af de store fotografer vil måske bagatalisere det, men jeg er LIGEGLAD – for mig er det fandeme fedt hver eneste gang. 😉 Jeg hviner som en lille skolepige indeni når jeg ser mit arbejde i magasinerne hele verden rundt….. sig det lige med mig: HELE VERDEN RUNDT! arrrrrmen altså…… Hvis det er uncool – så er jeg uncool! Og jeg er cool med at være uncool….. sikke en masse coolness der lige skete der! 😉

At mit lille kreative univers kan nå de kulørte sider er helt vildt…. og hertil skal edderdyleme lyde et stort stort stort tak til alle mine fantastiske teams som har været med på mine skøre ideer og leveret SUPERB resultat

Og nu kommer det vildeste:…. Jeg har indenfor kort tid fået, ikke 1 men 2 FORSIDER!!!! (der tror jeg,  at jeg tissede lidt i bukserne)

Jeg har mange ideer som kommer på tryk i den nærmeste fremtid – og naturligvis også her på siden, så hold øje med de nye ting der sker

En stor tak til magasinerne verden over, som publicerer mine billeder – herunder CREATORS MAGAZINE, som ses nedenfor:

Hvis I ønsker at se meget mere af det jeg har fået i magasinerne, så har jeg MASSER på hjemmesiden under UDGIVELSER

Jeg glæder stadig over hver gang jeg kan sige: “Mit foto er en magasinforside” for det er sgu da cool !