“MIT AFRIKA” – Fashion photoshoot i Joshua Tree, Los Angeles

“MIT AFRIKA” – Fashion photoshoot i Joshua Tree, Los Angeles

Savannen findes i Los Angeles

Et photoshoot er altid en flydende kreativ process. Det er virkelig spændende… At man kan have en klar ide når man starter men så udvikler shootet sig undervejs til at få en anden vibe.

Jeg slæbte et fantastisk hold med ud i Joshua Tree ørkenen i Los Angeles. Et smukt afsides hus jeg havde lejet via AirBNB. NU skulle vi edderdyleme lave F-A-S-H-I-O-N!! Viben skulle være “modeblads-snobbish” og jeg havde samlet et KILLER TEAM til denne opgave.

BITS AND BOPS…..

Undervejs som vi skulle til at skyde serien, fandt vi gamle vintage-ting i selve huset. Den runde drikkedunk, Olielamperne, og en masse vintage kufferter og gamle nøgler. Nu tog historien en klar uvending! I stedet for at “bare” være mode, kom der en “Karen Blixen” vibe ind over. Jeg ELSKER det. Jeg føler mig kastet tilbage i tiden og jeg ELSKER det som serien er blevet til.

Jeg har hele tiden vidst, at jeg ville ha’ en rødhåret pige til at stå model. Tanken om den blå himmel mod det ildrøde hår var min drøm. Vejret drillede noget men jeg håber at I kan se hvad jeg mener. Jeg var så heldig at Madeline Ford sagde JA til min ide.

Heldige mig!…

Jeg fik Hollywood stylist James Harris Jr. (How to get away with murder-serien osv) med ombord. Det var til trods for at ingen af dem kender mig, fra lille Danmark, samt at der ingen løn var at opnå. Min vision og mit arbejde på min hjemmeside, har talt min sag :-).  Jeg er virkelig inderligt taknemmelig for, at teamet troede på mig og knoklede igennem – SAMMEN

Stylingen/stemningen udvikler sig fra at være den her “pæne pige” der er lidt lost, til at være Ranch-mama som bare har fundet sit sted og sin STYRKE!

Ideen kom bare….

Denne serie fik jeg ideen til, allerede sidste år, hvor jeg var ude på et andet shoot og jeg har lige siden gået og summet på ideerne. Det er derfor MAGISK at se hele serien komme til live og endda blive bedre end det jeg kunne forestille mig.

Lucy’s Magazine har kun udvalg et par stykker men jeg er så vild med hele serien. Jeg kan nu godt forstå, at de ikke kan publicere 32 billeder i en serie 😉 Det er bare mig der ikke kunne vælge da de blev så flotte

Serien “”MIT AFRIKA” photoshoot i Los Angeles” vil SNART være at finde her: UDGIVELSER men I får lige en smagsprøve her i artiklen

TAK til:

Model: Madeline Ford // Modelagency Select Models // Stylist James Harris Jr. // Makeupartist Cianne Denize // Retoucher Stefaniya Nazarenko // Min assistent og chauffør på dagen: Celia Schow

Book mig eller kontakt mig for et uforpligtende tilbud på www.anjaekstroem.dk

Modefotograf Anja Ekstrøm Fashionfotograf Anja Ekstrøm