Mine vilde rejseplaner

Mine vilde rejseplaner…

Jeg ELSKER at rejse… ikke bare “holder af” – jeg er VILD med det…(dog ikke flyveturene)

Derfor er jeg ret begejstret over at mit 2018 rummer rejser til Rom, Rhodos, L.A., og 2 x Mallorca og hvem ved hvad mere….? Det er vist kun opgave-booking fra kunderne der sætter grænser der 🙂 Der skal både rodes med foto og video på nogle af rejserne, så det bliver møgfedt!

Der skal laves “online-videoskole” på et hemmeligt projekt, der skal laves fede model/fashionshoots med nogle fantastiske mennesker. Jeg skal også lave noget arbejde for min kommende samarbejdspartner inden for hårstylingsprodukter. Jeg kan ikke afsløre for meget men jeg lover: Its gonna be INTERESTING 🙂

EN på opleveren….

Jeg skal oveni købet prøve at flyve “first class” for første gang nogensinde og DET glæder jeg mig edderdyleme til at prøve! Det er den laaaange flytur til L.A. så det er bare mere end win/win.

Hvorfor er jeg så vild med det? well…. Danmark har bare ikke det der “sommer-noget” i mere end et par uger om året. Som fotograf kan jeg ikke være afhængig af det danske vejr til en udendørs-session… Blue skies and palmtrees, det er en setting jeg ELSKER 🙂

Varmen kan dog være en bid i overkanten, men hey… det er vist det man kalder et luksusproblem 🙂

Mine vilde rejseplaner…

Jeg er ikke den modige type der kaster mig ud i et trekking-eventyr i Vietnam eller lignende – her indrømmer jeg blankt, at magelighed fylder mere :). Jeg er slet ikke interesseret i at vade i dagevis i en vild jungle men jeg er bare vild med nye oplevelser, store som små.  Jeg ER sgu også en kylling…. indrømmet…. alt der er farligt eller indeholder kryb…. NO THANKS – men giv mig hav, strand, by, sol og palmetræer, så er jeg glad.

Jeg glæder mig som en lille pige til at komme afsted og møde nye mennesker, skabe netværk,  lave fede billeder og vise jer de flotte resultater. Jeg lover at holde jer opdateret på instagram og min facebookside ( jeg kan nok ikke lade være)

Hvor skal du hen?? Hvad er din drømmedestination? Smid en kommentar enten her eller på FB hvor indlægget deles ❤

Foto: Model: Sebastien Large // Styling: Lauren Jacobs // Retouch: Stef Nazarenko // fotograf: Yes its me 😉 Se serien HER

Fashionphotographer Anja Ekstrøm modefotograf Anja Ekstrøm Modefotograf Anja Ekstrøm