WOOHOO Bogen er i top 10 over bestsellers i landet!

Med det mener jeg den bog jeg har været med til at lave, sammen med Mascha Vang og Træner Anne Bech…

HVOR ER DET VILDT!! Den har bare skudt afsted fra start, fra den kom på markedet lige før nytår!! Jeg er SÅ stolt over at have fået lov til at være med til at kreere den, med mine billeder.

Jeg har fået rykket mine grænser som fotograf og er det ikke også det, det hele går ud på en gang imellem? Jeg har lavet træningsbilleder… hvem havde set DEN komme.

Hele projektet omkring denne bog har været så sejt at følge: Mascha følte der var kommet lidt for meget af det bløde hud, på kroppen og NU skulle hun tones… I 4 uger følger hun Anne Bech i mad, træning osv. for at se hvad man formår med regelmæssig motion og ændring af kost, på bare 4 uger… well… Jeg vil lade billederne tale for sig selv…!! Og tro mig… MANGE tror det er “fake” at Mascha har tabt sig… ” det er jo photoshop” har mange skrevet… NOPE, NJET, NO, NON, NEJ!! STOP RIGHT THERE…. Jeg kan GARANTERE jer, at de billeder er ÆGTE…. Mascha og Anne var meget understregende da de forklarede at alt skal være autentisk…. og det er respekteret… Der er IKKE manipuleret med Maschas smukke figur…. Den credit står hende og Anne for, i form af motion og kostændring…

Jeg kan kun bukke mig i støvet for de to damer… SIKKE et powerteam… TAK fordi jeg måtte lege med… Jeg er meget stolt…

Jeg vil ikke afsløre for meget – I skal jo købe bogen, men jeg kan give en lille snaz af de fine før og efter billeder, som jeg ved Mascha selv har offentliggjort. Fortæl mig hvad I syntes om bogen hvis I har læst den/fulgt den.

XOXO

Anja