Man skal aldrig være bange for at lære nyt!

Som fotograf… well, det er jo egentlig gældende all-round, skal man aldrig tro man er bedre, end man kan forbedres ???? Derfor tager jeg imod al den hjælp jeg kan få, for nye input, ideer, tekniske tricks mv. gør, at jeg hele tiden får flere og flere muligheder for at forbedre mig som fotograf.

Min søde ven Jack Høier, er en stor hjælp til at lære mig nye tricks i Photoshop (eller forbedre mine gamle) ???? Dette sætter jeg virkelig stor pris på og han er virkelig en inspirationskilde, af mine. Jeg har taget mig selv i at tænke “nøøøøj det er fedt” når jeg får integreret disse tricks i en daglig retoucherings-rutine.

Jeg hev en fotograf-ven ind i studiet, vred armen om på ham (læs: måske lidt overdrevet) og fik ham til at lære mig lidt om hvordan HAN sætter lys – denne input kan jeg bruge til at variere mine lyssætninger og derved også stemningen i resultatet mv. men der er LANG vej endnu…. nu skal jeg øve øve øve og have det integreret i min “naturlige rytme” så jeg ikke falder tilbage i gamle vaner – for man skal forny sig! Det har jeg lært ????

Den smukke Linea Kalnæs Kornby (hende fra mit tidligere opslag omkring bladudgivelse af mine billeder) var den tålmodige model, Stephanie Albek styrede penslerne og Martin Lindeblad Jørgensen var lys-meister på shootet hvor jeg skød disse skud.

Jeg vil naturligvis ikke KEDE jer med de faktuelle ting omkring lyset, men vil her vise et par af de resultatet der kom ud af det ????

Husk at følge med ved at smide et like på: www.facebook.com/AEkstroem eller finde mig på Instagram: anjaekstroem