Makeup by Christiane (og jeg)

Som mange af jer ved, så har jeg gennem det sidste halvandet års tid været fast beautyfotograf hos Chri Chri som er Christiane Schaumburg-Müllers online univers for piger, kvinder, mænd, modefolk, makeuppere, skilte forældre, nybagte forældre osv osv. ALLE kan være med her…

Jeg er meget meget stolt over alt det hende og jeg har lavet sammen og elsker at arbejde sammen med det skønne kvindemenneske og I har taget SÅ flot imod vores billeder gennem tiden.

I sommer ringede min telefon – det var Christiane. Hun var ved at lægge sidste hånd på planlægningen af en beautybog om makeup og ville rigtig gerne have at jeg var fotografen på projektet – om det var et job jeg ville ha??… vent lige…. jeg skal sgu lige tænke mig om…. JAAAAA SGU!! Det vil jeg da HELT vildt gerne!! og jeg var da mega stolt over at hun spurgte MIG!

Hen over sommeren har hende og jeg været i studiet og lave de smukke billeder til bogen… og det har været SÅ hyggeligt..! normalt er der et helt team af folk “on set” i et studie. Makeup, hår, tøj mv. men fordi Christiane jo selv skulle stå for al makeup, så var det bare hende og jeg… det var virkelig bare så afslappende og skønt og virkelig effektivt. Vi drak kaffe, hørte musik, sang med og bare nød at lave denne lille overraskelse….. Men nøøøøøj det var svært, ikke at BRUSE ud med nyheden…. men sådan er det jo altid når man VIRKELIG glæder sig til noget godt. Heldigvis smed hun en del “sneek peaks” på instagram undervejs, så man ikke eksploderede ????

ENDELIG udkom bogen…. på hylderne til julehandlen… I LOVE IT…

Jeg var så stolt af at se “min” bog på hylderne i butikkerne, og se at folk stod og kiggede i den…. når man er så stolt, så har man sgu lyst til at gå hen og sige HEY – DET ER MIG DER HAR LAVET DEN, men jeg undlod og så forlod jeg stedet med et lille smil og en begejstring der buldrede indeni ????

XOXO
Anja