Los Angeles – mit fotoeventyr

Los Angeles – mit fotoeventyr:

WOOOOOPS, så fløj et halvt år lige forbi…..

Jeg kan slet ikke forstå at et halvt år allerede er gået, men når jeg kigger tilbage, har jeg jo nået så vanvittigt mange spændende ting i den periode.

Rom:

en rejse i marts som indeholdt en DEL regn men en masse fede oplevelser.

Rhodos:

stedet hvor jeg var myggebuffet til den store guldmedalje, men fik navnet “the famous photographer from Denmark” (spørg mig ikke…… don’t know why)

Los Angeles:

Jeg er lige hjemvendt fra Los Angeles, and let me tell you… jeg kommer hjem med så mange fede oplevelser. Både bag kameraet men også netværk og socialt.

Jeg kan slet ikke VENTE med at vise jer ALT derfra! Nu skal jeg først tørne igennem redigeringen og derefter ha’ dem via magasinerne – UH det er godt…. Faktisk vil jeg gå så langt og sige, at der ligger noget af mit bedste arbejde imellem.

Jeg fik lov at skyde med nogle super cool mennesker derovre – både i studie, hvor vi skød beauty men mest på locations i den fantastiske L.A. sol. Jeg var bl.a. i Joshua Tree ørkenen, hvor jeg havde lejet et hus for en dag, så vi kunne bruge “haven” (læs: ørkenen) til at lave den fedeste modeserie.

Jeg var en del UNDER Santa Monica Pier da der er den fedeste location med de store massive søjler der holder molen oppe. Her skal man blot holde øje med de hjemløse der “bor” der + de fugle der riiiiiiigtig gerne vil pølle på dig…. JEP, They got me!!

Det første shoot jeg havde, var i Malibu. Her blev vi smidt af, det forkerte sted, af Uber….. så… Sagde I traveskoene på??!! Mama mia! Vi skulle så også ned (OG OP) af en skrænt, svarende til 12 etagers højde og HER blev fotografen udfordret på kondi og højdeskræk, skulle jeg hilse at sige. MEN DET VAR DET HELE VÆRD!!!

Se selv billederne her: Model er Sisse Marie Søby // Makeup og hår af Cianne Denize

Jeg glæder mig til at vise jer resten af alle de smukke billeder fra Los Angeles – mit fotoeventyr.

Beautyfotograf Anja Ekstrøm Beautyfotograf Anja Ekstrøm beautyfotograf Anja Ekstrøm Modefotograf Anja Ekstrøm