L’oreal vil bruge mig som fotograf!

L’oreal vil bruge mig som fotograf!

Oh YES…. DRØMME KAN GÅ I OPFYLDELSE!!!

Det er nemlig lige det der sker lige nu for mig…… ENDELIG kan jeg dele med jer at…. er I klar??

JEG SKAL SKYDE BILLEDER FOR L’OREAL !!

I 4 dage i august har jeg den store ære at skulle rejse rundt med L’oreal og lave skønne flotte billeder og video.

Hvordan? Det skal jeg fortælle dig :-). Via min instagramprofil har L’oreal set mine fine billeder og de var ret vilde med den måde jeg fanger “personen” i mine portrætter og de synes at jeg er god til at redigere billederne lækkert men stadig naturligt så det ikke er “glansbilleder”. At L’oreal kontakter MIG og ikke omvendt, og at de er vilde med mine portrætter er HELT sindssygt fedt!! – sikke et kæmpe kompliment og sikke et boost på selvtilliden…..!

Spændt?? OH HELL YES! Jeg er helt vanvittig spændt – tænk engang…. et fotoshoot for L’oreal…. mig….. der er også noget at leve op til! Jeg skal hele tiden knibe mig i armen og minde mig selv om: BARE GØR DET DU ELSKER!!! og så kommer der lidt ro i maven og sommerfuglene falder til ro igen 🙂 Det er min teori, at man SKAL være nervøs – kontrollabelt…. så tror jeg at man performer bedst, for så er man “on your toes” og yder sit maksimale. Jeg har til anledningen lært at skyde film og er igang med at øve øve øve øve – jeg skal jo stå KNIVSKARPT når jeg skal ud og lege med de store 🙂

Jeg glæder mig så helt ubeskriveligt og jeg kan slet slet slet slet ikke forstå, at de har spurgt lille mig!!….eller jo – det kan jeg godt….. men… I VED hvad jeg mener 🙂 ITS A FREAKING DREAM-GIG!!

Jeg glæder mig til at fortælle jer meget meget mere og vise jer alt det fede vi skal lave….

Følg med på instagram i august – og her på blogski naturligvis 🙂

Drømmen lever – og jeg lever med!

Følg min rejse på Instagram HER