Jeg gør det! Jeg tør godt!!

Jeg gør det! Jeg tør godt!!

Springer ud som selvstændig fotograf på fuldtid

Er der noget mere angstprovokerende, end at forestille sig en fremtid uden økonomisk indkomst??

Ikke for mig…. min indre angst, for ikke at have indtjening og kunne klare mig selv. Det har altid styret mig i mit professionelle hverv…. i over 20 år har jeg lavet “hvad der forventes” af en kvinde i sin voksne alder… og efterhånden som jeg er blevet ældre er forventning og forpligtelser kun blevet større og større….

Da jeg for snart 4 år siden, løftede kameraet for første gang, vidste jeg, at DET HER – det er det jeg skal lave resten af min karriere…. indtil jeg ikke kan se mere og man skal vride kameraet ud af mine knirkende gigtramte fingre…… men én ting er at TÆNKE det….. en anden er virkeligheden. Og så træder den indre angst-dæmon frem og begynder at hviske ALLE grundende til IKKE at blive fotograf på fuldtid….. alle grundende til at jeg skal beholde det der kontor-job som kun er “i vejen” for min passion…..

Nu har jeg så gjort det VILDESTE jeg nogensinde i mit liv har gjort…. altså sådan helt seriøst: Det absolut vildeste.

Jeg har lagt min opsigelse på chefens bord…. UDEN at have et nyt job….. For nu skal jeg til at leve af min passion!!!!!

JEG SKAL VÆRE FOTOGRAF PÅ FULDTID – Jeg gør det! Jeg tør godt!!

Hvis I vidste hvor nervøs jeg var – og er…. men det er virkelig det rigtige valg for mig.

Jeg ELSKER den beslutning og jeg kan mærke helt ind i knoglerne, at det ER det rigtige valg….. Jeg glæder mig helt absurd meget til 1/8 hvor mit eventyr RIGTIGT begynder.

Det er NU jeg skal bruge JER, guys:

Jeg har brug for al den hjælp jeg kan få, for at sprede budskabet. Jeg vil bede jer om hjælp til at fortælle jeres chef, at jeg skyder erhvervsportrætter, at fortælle jeres døtre at jeg skyder modelportfolios, at fortælle jeres designerveninder at jeg skyder lookbooks, at fortælle jeres børn I skal til fotograf med hele familien, at fortælle jeres agenter at I trænger til nye pressebilleder, albumcovers, bogforsider, headshots osv osv osv…… OG at de skal skydes hos Anja Ekstrøm Photography ?

I kan henvise til ALLE nedenstående platforme og så giver jeg gerne et uforpligtende tilbud på fotografi i mit studie i Vanløse eller “on location”

anjaekstroem.dkInstagram.com/anjaekstroem Facebook.com/AEkstroem – LinkedIn

Kom så venner – jeg VED vi kan skabe magi og buzz sammen.

Jeres hjælpe og støtte er uundværlig og jeg er virkelig bare rigtig rigtig glad for at mærke al den kærlighed, I viser mig.

XOXO

Anja