Fotoshoot med Christiane til ChriChri magasin

ØJ HVOR HAR JEG VENTET…. ventet, ventet, ventet, ventet og ventet….. er du gal manner…. eksplosion pga ventetid var faretruende ???? – jeg er sikker på at I kender følelsen af at vente på noget man virkelig glæder sig til… og der er bare så freakin’ længe til, føler man…. hvorimod det man IKKE glæder sig til – det melder ALTID sin ankomst uventet hurtigt, sjovt nok ????

Jeg har ventet til dette øjeblik – disse dage – hvor de nye 2. udgaver af ChriChri magasiner udkommer….

Vi skød serien helt tilbage i november, i mit studie i Vanløse… og når man så er SÅ glad for resultatet, så ligger marts måned altså LAAAAANGT ude i fremtiden skulle jeg da i øvrigt hilse og sige!!

På vores fotoshoot ville jeg lege med ny lyssætning og nye vinkler… modigere vinkler om man vil…. og lyset skulle være hårdt, så huden virkelig popper på det smukke pigebarn…. Christiane er som altid åben for mine tossede ideer og vi syntes at serien blev MEGA fed…. vi kunne slet ikke stoppe igen ????

Der blev skiftet tøj, position, sidde, stå, ja everything goes…

Som altid hygger vi i studiet – vi spiller høj musik, synger med, sludrer om hvad der er sket siden sidst, alt imens Christiane lægger make up, skifter tøj mv. all in all er vi bare to girlies der leger dress up ???? MEGA hyggeligt.

Nedenfor kan I få en snas af serien fra vores fotoshoot, vi har lavet til marts-udgaven af ChriChri Magazine, men for at se resten, må I købe magasinet på ChriChri.dk

Husk at I også kan følge mig på Instagram og Facebook – come join ????

Enjoy <3

XOXO
Anja