Fotograf-spire backstage på mit shoot

Jeg af ALLE ved hvor hårdt det er, at få lirket hjælp ud af andre fotografer når man som ny i faget, SÅ gerne vil lære. Det er virkelig en mission der føles som om det omhandler statshemmeligheder….. it’s NOT!

Jeg har i min spæde start, været så heldig at have haft et par fantastiske fotografer, der havde samme holdning som jeg, og som virkelig fik sparket mig igang og lært mig en masse fra the get go – resten lærer man undervejs…. lidt efter lidt….

Da jeg havde Mathilde i studiet som kunde til hendes blog (red: bymathildeboe.dk) fandt jeg ud af, at hun faktisk var MEGET interesseret i det med at skyde billeder. Mathilde er 14 år og kan allerede mange ting. Jeg hylder virkelig passion og vil gerne hjælpe Mathilde med at forfølge drømmen.

Med det i bagagen, inviterede jeg Mathilde ombord som backstage-fotograf på et shoot til magasinet Ugly Fat Magazine, hvor vi skulle lave en del anderledes looks. Ombord var model, stylist, make up artist og hårstylist. Planen var, at Mathilde kunne få lov at “snuse” til livet som fotograf, på et rigtigt photoshoot, opleve den summen og energi der er på et sådan shoot. Samtidig ville jeg også gerne have, at hun oplevede “bagsiderne” som ventetid, udfordringer, ændringer mv. så hun all-in-all fik et korrekt indtryk af, hvad det egentlig kræver at være fotograf på et shoot og hvor omfattende det egentlig også er.

Jeg tror Mathilde hyggede sig og gik fra shootet med en masse indtryk og oplevelser.

Her er lidt af det der kom ud af backstage-fotografien, hvor vi sammen testede et par kameraer.

Der er også et hurtigt skud af Mathilde der skyder backstage.

Med alle mine erfaringer sidder jeg nu og følere mig MEGET taknemmelig overfor de fotografer der brugte tid og energi på at lære MIG deres hemmeligheder. TAK til alle jer – I ved hvem I er.

Når magasinet er udgivet, så skal jeg love jer, at jeg uploader billeder og link, så I kan se hvad vi skød den dag….. ITS GONNA BE GOOOOD PEEPZ!!

I mellemtiden kan I alle gå ind på facebook og finde mig på Facebook eller følge med på Instagram: @anjaekstroem

Ses vi? Det tror jeg nok vi gør ????

Cheerioh everyone <3
Anja