Flotte negle er feminint og smukt

Flotte negle er feminint og smukt….

Det sjove er at, jeg har virkelig aldrig gået op i mine negle/hænder indtil jeg bevægede mig ind i branchen for mode/skønhed.

Kald det overfladisk – jeg kalder det feminint og smukt!

Efter jeg er “i branchen” og SPECIELT efter jeg er gået selvstændig som fotograf, har jeg fundet ud af hvor glad jeg er for at have flotte velplejede hænder og negle for, for mig, sender det et signal om, at man går op i sig selv og jeg syntes også flotte negle signalerer POWERKVINDE med tjek på sit shit, hvis du spørger mig 🙂

Så snart jeg tog 1. skridt til at få “ordnet negle”, som det så fint hedder, fandt jeg ud af hvor STOR en industri og verden det er!

Hold da kæft mand…. Gele, Akryl, Shellac, fransk manicure, babyboomers og jeg skal komme efter dig!!
UUUH mulighederne for foranderlighed er mange 🙂 og få mig ikke startet på at fortælle om farverne – og alt det lir man kan smide OVENPÅ neglene…

Det var i starten overvældende, men med “eksperthjælp” har jeg fundet vej gennem det meste 🙂

Jeg kommer fast hos Salon Lækker i Rødovre, hos Christina E. Nielsen, da det pigebarn seriøst har fået mig til at falde bagover med det hun kan.
Jeg får ordnet neglene ca. hver 3. uge og helt seriøst… man kan SLET ikke se de er vokset ud eller bærer præg af 3 ugers brug! Og med min profession, bruger jeg hænderne virkelig meget.


Christina er også perfektionist med udførslen af hendes arbejde – I LOVE IT!! som kunde er det virkelig betryggende, for tingene er bare A-OK-topklasse!

Jeg har prøvet “Babyboomer med hvid kant” for første gang

Se skridt for skridt hvordan DET gik til:

Her er mine egne kedelige (men lange) negle – pegemand knak lige så den bygger Christina op i akryl så den ligner de andre. På de andre forstærkes mine egne negle bare.

Fotograf Anja Ekstrøm

Så er vi halvvejs med selve basen – så skal der files til, laves lir, topcoates osv…..

Fotograf Anja Ekstrøm

SÅÅÅ… så kom der fine negleforstærkninger på begge hænder – nu kommer det sjove

Fotograf Anja Ekstrøm

THE RESULT:

Babyboom, med hvid kant og 3D blomster:

Salon Lækker - Anja Ekstrøm 3 Salon Lækker - Anja Ekstrøm 4 Salon Lækker - Anja Ekstrøm 5

Du kan se flere af Christinas genistreger på instagram: @chrissyish og Salon Lækker Rødovre: @laekkerroedovre

Så hvis du skal være HELT klar til julefrokosten eller bare ønsker at forkæle dig selv, så har I her min varmeste anbefaling af Christina/Salon Lækker – Flotte negle er feminint og smukt

XOXO

Anja

PSSSSSSSSSSSSSSSST!! Har du skrevet dig på VIP listen hos mig endnu?? Hvis ikke, så kan du gøre det HER – så få du glæde af rigtige gode rabatter, kampagner mv. som KUN VIP’s får tilsendt.