Få din egen internationale kampagne

Få din egen internationale kampagne

Ja, det lyder meget godt ik?…..

Du kan få din egen internationale kampagne, skudt under solskin og palmesus….. Men HVORDAN????

Som mange ved kan internationale kampagner koste mange mange mange tusinde kroner da man jo flyver et helt hold afsted, med forplejning, hotel osv osv osv Alternativt kan man hyre lokale folk, men som regel er fotografi en ting hvor man godt lige vil kunne samme sprog, have en fælles forståelse osv, så mange foretrækker at ha’ deres “egen” fotograf med, og ikke hyre en man ikke kender noget til.

Uanset hvad, så ender det bare med at blive mere end man forventer og mindre (måske nye) brands har ikke nødvendigvis den slags budgetter til den kommende kampagne til hjemmeside, sociale medier mv.

Det har jeg en løsning på!

Lad os sige du sælger/designer dametøj og er ny på markedet. Du har ikke lige 30-70.000 til at suse udenlands men drømmer om det internationale look på dine billeder. Jeg ved OM NOGEN hvordan det er at ville det HELE…. NUUUUU… men ikke ha’ økonomien til bare at gi’ los! Jeg har aldrig været god til “Tæring efter næring” konceptet men sådan må det være nogle gange….. MEN IKKE NU!

Du kontakter mig og fortæller hvad du ønsker dig at billederne skal indeholde af location, styling, modeltype, vibe/stemning osv., hvor mange styles mv. det drejer sig om

Jeg tager en model + dine produkter med til solkysten i Spanien (Map her). Vi skyder en serie ud fra dine anvisninger og ønsker. Jeg sender dig preview på det vi har lavet så du kan sidde roligt i Danmark og være med hele vejen. Jeg sætter god tid af til hver skydning så der er plads til at du siger: “Jeg mangler lige et par stykker i denne setting” eller tilsvarende, og så har vi tid til at fange det inden vi rejser retur igen.

Du sparer altså HELE holdet væk – det sørger jeg for.

Jeg står for alt det praktiske sammen med dig. Vi finder sammen modellen/modellerne der passer til det udtryk du ønsker. Jeg skal nok hjælpe med at forme din vision til virkelighed, så du bare kan læne dig tilbage og se din brand-baby vokse og gro på det visuelle område.

At se sine produkter blive professionelt fotograferet under sol og palmesus, er for mange en FANTASTISK oplevelse.

Hvorfor gør jeg det her?

Jeg tror på, og brænder virkelig for, at vi hjælper hinanden og giver tilbage. Jeg BRÆNDER for iværksætteri og vil rigtig gerne være en lille del af jeres kommende success hvis jeg kan!.

Jeg tror virkelig der er et kæmpe potentiale i det her. Derfor sætter jeg også “money where my mouth is” og har sat min billedepris BETYDELIG ned for at få det her igang! Jeg elsker ALT ved det!! og derved: “Få din egen internationale kampagne” kom til live.

Vil du høre mere om det økonomiske i det, så smid en mail eller sms til mig, så skal jeg glædeligt forklare – jeg lover at det er en LANGT mere spiselig pris end beskrevet foroven 😉

Kontakt: anja@anjaekstroem.dk // 25157676 – du kan finde lidt fra Los Angeles og Spanien HER

Jeg smider lige et par ind her:

Ball International modefotograf Anja EkstrømLos Angeles Madeline Ford modefotograf Anja Ekstrømmodefotograf Anja EkstrømLos Angeles Anja Ekstrøm

Ball International af modefotograf Anja EkstrømModefotograf Anja EkstrømModefotograf Anja Ekstrøm

XOXO

Anja