Erhverv

Erhvervsfoto - Firmaprofilering

Som virksomhed, har det visuelle indtryk større magt end man umiddelbart tror, eller har tænkt over.

Vi kender det allesammen…. Vi leder efter en håndværker, ejendomsmægler, bilforhandler osv. Hvis det visuelle indtryk ikke er “godt nok”, så er vi surfet videre til næste firma som har det som forventes – det som øjet kan lide.

  • Det kan være at virksomheden slet ikke har billeder overhovedet – så mister kundeemnet tålmodigheden og er strøget videre
  • Det kan være at personaleportrætterne er taget af “onkel Finn” til sidste konfirmation  – det udstråler useriøsitet og kundeemnet er strøget videre
  • Det kan være professionelle billeder men med meget drastisk forskel i udførsel – igen, så er det en lynhurtig synsmæssig sammenligning der går direkte til hjerne på kundeemnet som med det samme rykker videre til konkurrentens hjemmeside…..KUN PÅ GRUND AF DÅRLIGE BILLEDER!!

At miste potentielle kunder på DEN foranledning, er decideret ærgerligt og det forkerte sted at spare penge for virksomheden, da det i den anden ende koster penge i mistet forretning. Sørg for at have et samarbejde med en fast fotograf som med tiden kender jer som virksomhed, og det udtryk I ønsker i billederne. På den måde får I et ensartet og top professionelt look som gør, at førstehåndsindtrykket er professionelt og lækkert, for de kundeemner der besøger jeres hjemmeside.

Det visuelle håndtryk, skaber forretning!