En stolt fotograf :)

Som fotograf er der øjeblikke hvor man tydeligt kan mærke, at det man lige har lavet er i “next level” af kvalitet og kreativitet. Sådan en oplevelse har jeg haft! En oplevelse hvor makeup, styling, kreativitet, model, fotograf og stylist bare spiller MAX i studiet. Jeg tager selvfølgelig ikke kredit for det hele – det er TEAMWORK og jeg er SÅ glad for, at jeg har fået lov at arbejde sammen med nogle talentfulde folk.

Jeg var så heldig at smukke May Simón Lifschitz var i mit studie og at Jonas Bjørn Worup havde lyst til at være stylist og magiker på ideer…. Vi brainstormede med “Hippie Boheme” og “Indian Geisha” som jeg syntes vi lykkedes rigtig godt med. At May er makeupartist selv er jo fantastisk, så hår og makeup, klarede hun helt selv.

Det er altid virkelig sjovt at brainstorme undervejs – planlægge HVAD vi skal lave på vores fotoshoot, kun for at se hvordan det udvikler sig undervejs til at være noget HELT andet, end den oprindelige ide egentlig var. Du kan starte med EN ide på moodboardet, og ender med noget helt andet – bestemt lige så fedt, eller endda federe!

Personligt elsker jeg hele processen fra kreative ideer til looks og udtryk, valg af model, de praktiske ting mv. Selve shootet med udførsel af dine visioner på hår, makeup, lyssætninger, poseringer, tøj mv.og ikke mindst den efterfølgende retouch på computeren, hvor jeg som fotograf virkelig skal understrege det udtryk jeg ønsker, det enkelte billede skal have.

Nedenfor kan du se de billeder jeg har udvalgt fra serien og så kan du selv vurdere om du syntes at kunne genkende “hippie boheme” og “indian geisha” i billederne.

XOXO
Anja

PS.: Husker du at følge med på Instagram.com/anjaekstroem og Facebook.com/AEkstroem?
Der kommer snart nogle LÆKRE konkurrencer