Du behøver ikke være kendt eller kongelig!

Du behøver ikke være kendt eller kongelig!…

Selvom at man hos mig får en VIP treatment og en kongelig behandling, behøver man slet slet slet  ikke at være kendis, model eller adelig af titel 😉

Ofte spørges jeg: ” tager du også billeder af helt almindelige mennesker?”

JA FOR POKKER!! Det er ligeså meget helt almindelige portrætter, som mode/beauty osv, jeg laver.

Det er fakta, at jeg har lavet en del portrætter af det “kendte Danmark”. MEN  for mig er det også med understregning under “portræt”. Et portræt er en genspejlning af personen der sidder overfor mig…. uanset hvem det er. Det er en stor ære for mig, at få lov at forevige alle – uanset hvad I hedder eller hvor I kommer fra.

Det at skyde et portræt er faktisk et ret ærefyldt område i fotografiens verden. Vi skaber jo en super “intim” sfære mellem mig og den jeg skal lave billeder med/af. Det er derfra min fornemmeste opgave at “fange” personligheden i hvert klik. Allerhelst på en sådan måde at vedkommende bagefter kan sige “WAUW – det er godt nok SÅ meget mig det der”.

Hvad er et godt portræt??

De fleste er ikke vilde med at få skudt billeder og føler de stivner FULDSTÆNDIGT foran kameraet. Oftest starter mine sessions med at jeg hører: “altså, du skal vide at jeg HADER at blive fotograferet og jeg er SLET IKKE fotogen, og så har jeg (indsæt selv flere) issues med det og det og det”.

I 99,9 % af tilfældene, ender det med at de smiler stort på vej ud af døren og takker for en god oplevelse OG bestiller ekstrabilleder.

Det er nemlig min erfaring: NÅR DU SLAPPER AF, SKER MAGIEN!!! så jeg gør et stort nummer ud af, at der er plads og tid til at “lande” og få lidt at drikke…. og så giver jeg rigtig meget af mig selv på et photoshoot… jeg er MIG hele vejen og det er afvæbnende

“Hvorfor skal jeg overveje et portræt af mig selv?”

ALLE fortjener et smukt portræt af sig selv og jeg laver også portrætter af helt almindelige mennesker – så book din tid via kontaktformularen på hjemmesiden og kig forbi studiet i Søborg;-) og… Du behøver ikke være kendt eller kongelig!…

Her kan du se lidt af de portrætter jeg har lavet – Du kan også se mange flere HER

Kontakt mig endelig – måske du skal bruge portrætter til firmaets hjemmeside eller LinkedIn?

erhvervsfotograf Anja Ekstrøm erhvervsfotograf Anja Ekstrøm Erhvervsfotograf - Pernille Carmohn 1 Erhvervsfotograf - Hobnob Copenhagen 1 Erhvervsfotograf Anja Ekstrøm erhvervsportræt - Anja Ekstrøm