Jeg skal være dommer til den store finale i Miss Universe Denmark 2015

TÆNK ENGANG!!! Jeg skal være dommer i den store finale af Miss Universe Denmark, som finder sted i august… MIG… ANJA!!

Det er helt vildt at tænke på, at de vil have MIG med… og så endda til finalen!! Jeg har endda fået lov at fotografere de officielle billeder af de finalister der skal kæmpe om den ENE plads der er, for at repræsentere DK

Når man spørges om at være dommer i så stor en institution, som Miss Universe er, så må jeg tilstå: Jeg blev lidt højere ???? Sikke en ære! Det er i hvert fald meget meget spændende at være en del af, og pigerne er skønne – allesammen, hver og en!

Man skulle tro, at konkurrence-genet ville være overdøvende imellem pigerne, men det er faktisk stikmodsat… der er sådan en slags sisterhood going on ???? Finalen er midt august og jeg lover at holde jer opdateret her på “kanalen”

Følg mit arbejde her på bloggen, Facebook og instagram: @anjaekstroem

XOXO
Anja