Det visuelle visitkort – Advokater

Paragraph - advokat - blog - Anja Ekstrøm Advokat - blog - Anja Ekstrøm

 

 

 

 

 

Det visuelle visitkort – Advokater

Når vi skal bruge en advokat er det ofte i en situation med negativt fortegn. En situation hvor vi er sårbare, usikre, følsomme og vi er ofte på bar bund selv, og skal overdrage vores fulde tillid til et andet og fremmed menneske. I erhvervsregi er det ofte også store summer penge der er på spil. Tilliden er ligeså vigtig her, som alle andre steder.

Uanset om det omhandler testamenter, skilsmisser, store erhvervssager osv. så er der nogle nøgleord som er alfa omega når vi skal vælge en advokat: Tillid, Professionelisme, Empati, og i nogle tilfælde (nok mest erhvervsrelateret) er empati byttet ud med “blodhund” Uanset HVILKE nøgleord der er vigtige for os hver især, så er der et sted hvor vi får indfriet vores forventning:

Billedet af advokaten

Det kan være på hjemmesiden, footer i mailen, artiklen i avisen, Linkedin – anywhere!

Det er derfor så pokkers vigtigt, at jeres billeder i jeres praksis har en rød tråd HELE vejen. I skal udstråle det, som I tilbyder! Det skal være professionelle billeder som fanger personen i sit erhverv. Det dur ikke med enkelte medarbejdere der har billeder fra sidste ferie til Mallorca, eller en advokat der har et profilbillede der allerbedst klæder en billedkunstner…. kan I se hvor jeg vil hen??

Står jeg med en milliardkontrakt, hyrer jeg ikke advokaten der har et useriøst billede fra sidste firmafest i en halvbrandert! Jeg ringer til ham der har tjek på sig selv og udstråler at han er MESTER til det han laver.

Ensartethed – Professionelisme – Tillidsvækkende! Det er det der skal til i alle virksomhedens billeder – det er trods alt jeres visuelle visitkort udadtil!

Har du en praksis hvor ovenstående mååååske er tilfældet? eller har du en i dit netværk som du syntes trænger til et visuelt løft? Kontakt mig endelig for et uforpligtende møde om hvordan vi sammen kan løfte jeres visuelle image og derved skabe mere interesse omkring jeres profil

Klik HER for at kontakte mig

PS. Del dette i dit netværk – de får 10% hvis de siger dit navn ved booking