Derfor er et professionelt portrætfoto vigtigt

Derfor er et professionelt portrætfoto vigtigt….

Erhvervsfotograf - Pernille Carmohn 2

Så er jul og nytår er vel overstået og det spritnye og friske år 2018 har vi taget hul på – så nu er det slut med at sidde fast i sofaen, nu er det fremad over stepperne… OGSÅ på det visuelle område.

Nogle siger: “Det der med et professionelt portræt er da fis i en hornlygte” – men de bliver hurtigt klogere…..

Mange hader at blive fotograferet og får det derfor ikke gjort. Det betyder, at de billeder der vises frem professionelt er “kreative” og nogle gange er det bestemt ikke på den fede måde.

Det er min erfaring og absolutte overbevisning at det handler om at føle sig TRYG! – hvis du føler dig godt tilpas og i godt selskab med fotografen, er det med at få skudt nogle smukke portrætter, barneleg!

Jeg som person og fotograf, giver rigtig meget af mig selv, for sådan er jeg bare… og det får dermed de fleste til at slappe af, og smile oprigtigt og hjerteligt på deres portrætbilleder

Når man kommer hos mig, så går man ud ad døren med et smil og en god oplevelse. Vi hygger os nemlig med det, at skyde billeder og tager den tid det tager.

Jeg har sagt det før, og gør det gerne igen: Der er en VERDEN til forskel om du har et billede fra en festlig lejlighed, eller et professionelt portræt som profilbillede på de professionelle netværkssider, i dine mails, på din hjemmeside mv. Derfor er et professionelt portrætfoto vigtigt!

Det handler såre og simpelt om signalværdi. Tiltrækker vi kunder eller er de væk inden de kom ind i “butikken”?

Hvordan ville vi selv reagere hvis en advokat eller revisor, har et billede med en nytårshat på? (bare for at tegne et eksempel) Hvis jeg henvender mig til en af disse forventer jeg professionalisme. De skal vække tillid ud fra deres billede osv. Gør de ikke det – så er jeg videre…

Har du tjek på dit portræt? måske du allerede har mistet potentielle kunder uden at vide det?

Du ved hvor jeg er 😉 Jeg hjælper dig gerne og byder dig velkommen i fotostudiet ❤️

Se mere HER

Du kan også følge med på IG

Erhvervsfotograf SCHULZBYCROWD 1Karin Cruz portræt