De vanvittige ideer er nogle gange de FEDESTE

Kender I det… man får en skør ide… man tænker, “naaarh, det er for crazy”, men man kan ikke slippe tanken? Den ryger i baggrunden – livet går videre og PLUDSELIG møder man et andet menneske som er LIGESÅ vanvittig hvis ikke mere – sammen får man bakset en VANVITTIG ide på sammen… og SÅ går det løs…

Jeg ELSKER virkelig kreative fotoshoots – noget som ikke er som “alt andet”… bare en gang imellem, må man gerne skeje ud ????

Jeg mødte Jesper Kristian… en fotograf fra Aalborg som VIRKELIG er på vej… han er så vanvittig… han laver de smukkeste og vildeste blomsteropsætninger i sine shoots… SELV! Det tog ikke mig lang tid at få snakket Jesper Kristian en tur til København, i mit studie (Studio CPH) men ikke for at skyde hans egne billeder… nææææh nej…. han skulle være “stylist” på mit fotoshoot og lave nogle af hans flotte blomsteropsætninger. Til MIT held, er han meget glad for MIT arbejde, så han sagde JA med det samme, uden at tøve…. nu skulle der planlægges….

Vi blev enige om 2 looks – et i sådan en “champignons form” og en “hjelm” om man vil… noget ville jeg skyde i naturligt lys og andet i studielamper – for at give de to smukke opsætninger “hver sit liv” hvis det giver mening….

Jeg spurgte min smukke model-veninde Linea om hun ville være “offer” og JAAAAA det ville hun. Susanne ville også rigtig gerne være vores makeupper og hun kom også helt fra Jylland for at styre penslerne!! Sikke et team!!

On set:

Model: Linea Kornby Kalnæs
Makeup/Hår: Susanne Marxen
BlomsterMaestro: Jesper Kristian
Fotograf/Retouch: (mig) Anja Ekstrøm

Klik på navnene for at komme til de respektive facebooksider.

ENJOY!! – I DID!!
XOXO
Anja

DE FÆRDIGE SMUKKE BILLEDER: