De to uventede julegaver

Som nævnt i mit tidligere indlæg, fik jeg 2 julegaver mere, som jeg slet ikke havde regnet med….

Kender I det, når venlighed og gavmildhed kommer fra uventet kant? Jeg fik 2 fantastiske blondekjoler fra Tina Pedersen som har en fantastisk kjolebutik der hedder TP Kjoler.

Jeg mødte Tina første gang under Miss World Danmark, for et par år siden, hvor TP Kjoler leverede kjoler til konkurrencen. Vi har siden holdt kontakten og jeg købte en kjole hos hende som jeg blev SÅ glad for. Som en julegave, fik jeg lillejuleaften en pakke tilsendt fra Tina og gudhjælpemig om der ikke lige lå 2 smukke kjoler fra samme mærke som den jeg købte!!! Jeg ELSKER dem… de sidder bare SÅ flot og skjuler det jeg ikke vil vise frem, og er bare smukke i sig selv. (og så føles det som at have en pyjamas på)

Jeg undskylder, at jeg ikke har make up på, og i det hele taget ser noget træt ud, men I SKULLE altså lige se hvor heldig en fotograf-prinsesse JEG er, at få SÅ smuk en julegave!!

Gaver er dejlige… med uventede julegaver som disse…. er tom for ord og meget taknemmelig.

Gå lige ind og tjek hende ud – hun har både til fest og til galla! De er så smukke….

TP KJOLER, og på instagram: tpkjoler

Her er 3 billeder fra da jeg stod model for Curvy Magazine – i den kjole jeg selv købte hos Tina // TP Kjoler (Navy/Champagne)

Fotograf på disse er: Anne Lysa og make up og hår har Annamiah Silke stået for