Claudia Rex og når kreativiteten overtager..

Ingen hemmelighed er det, at det er HÅRDT at vide man er uden indkomst fra 1. maj grundet fyring fra fuldtidsjobbet, og det har (indrømmet) taget modet meget fra mig i den seneste tid….

Når det så er sagt! (eller skrevet) så er der kun EN ting der får mig til at slappe af og føle mig i mit S: Mine billeder…. hele processen er min “terapi” i en stresset tid hvor jeg ikke ved hvad der skal ske…. finder jeg drømmejobbet? Skal jeg på dagpenge (åh gud, det håber jeg ikke) ALLE muligheder er på bordet og det er skræmmende!

DERFOR…. eeeeeelsker jeg mine kreative tanker, som myldrer og mine ideer som formes… at sidde foran computeren og redigere mine billeder, samt finde på nye ideer er virkelig en formidabel måde for mig, at koble af. Det jeg har siddet og rodet med de sidste par dage, er skud fra mit shoot med den FANTASTISKE og meget meget smukke danserinde: Claudia Rex. Hun har IDAG launchet en ny blog som jeg har lavet banner-billedet til.

Model: Claudia Rex // Make up/Hår: Louise Liisberg // Make up Ass.: Pernille Liisberg

Jeg har også kastet mig over det lidt mere kreative og kunstneriske look – jeg har leget i photoshop med en action som hedder “Sandstorm” som er VÆLDIG populær for tiden…. så jeg skulle naturligvis også forsøge mig med denne ????

(Jeg syntes det er MEGA fedt – hvad syntes I??)

Der kommer flere kreative ting snart ????

Nyd livet – det er så skrøbeligt
Kram
Anja