Min ChriChri cykel fra Batavus – nu begynder det…

SOMMEREN ER HER!!!

Og så kribler det med kreative ideer og nye tiltag…. 

Jeg fik for lidt tid siden en ide… En ide til et hyggeligt tiltag på Instagram, Facebook og blog…. men min ide krævede en cykel og sådan en var jeg slet ikke i besiddelse af og da jeg undersøgte markedet blev jeg noget chokeret over hvad en cykel koster hvis man sætter pris på kvalitet. Samtidig så køber man en cykel ja, men det er også KUN cyklen, for efterfølgende skal man købe, lås, kurv, lygter, hjelm mv…. You get it….

Jeg havde jo set den nye ChriChri cykel fra Batavus som Christiane Schaumburg-Müller O’Connor havde været frontfigur for, tidligere på året, og det var jo en cykel a la den jeg gerne ville have.

Batavus Danmark er bag cyklen og dem ville jeg gerne tale med, så jeg kontaktede PR Connect, som er PR bureauet bag cyklen og de var SÅ søde og sørgede for at formidle kontakten. Batavus Danmark syntes min ide var STORARTET og samme dag var planen sat i værk….. NU SKETE DET…. Batavus Danmark sørgede simpelt hen for at jeg kan lave mit “over styret”-sommerprojekt, over styret på en…. hold nu fast…. EN CHRICHRI CYKEL!! Det er en sindssygt flot cykel og den kommer KOMPLET – selv med kopholder og farvekoordineret kaffekrus!!!

Hvad er det så for noget, det der “Over styret”??…. På mine sociale medier og her på bloggen vil der over sommeren komme små hyggelige beretninger fra mine ture på min lysegrønne drøm af en jernhest…. Der kan være kendte ansigter som putter ting i min cykelkurv, det kan være hyggelige reportager fra Kongens Have etc… et rigtig skønt og frisk lille boost i ny og næ og jeg håber meget at I allesammen vil støtte op om mit projekt og følge med….

Jeg er MEGET taknemmelig over begge firmaer har været så positive og er med på min skøre ide !

Herunder kan I se en video på under 2 min – det er fra den store dag hvor jeg henter min lysegrønne skønhed fra Bike & Co i Albertslund. Johnny og hans skønne kone fra cykelbutikken, har sørget for at klargøre min smukke nye cykel fraBatavus og oveni hatten har de smidt en cykelhjelm i puljen, for det er jo sikkerhed frem for alt….

Skriv en kommentar her på bloggen om hvor du syntes jeg skal tage hen med cyklen og hvem du godt kunne tænke dig at se “over styret”

Følg med over sommeren – også hos Batavus på deres blog: Klik her og kom direkte derind

XOXO
Anja