Den smukkeste fregnepige besøgte mit studie

Jeg havde et fotoshoot for  Tempt Tattoos hvor jeg mødte den fantastisk livlige, smilende, og skide søde model Cecilie Haugaard fra Scoop Models.

Her var denne mørkhårede skønhed som jeg mest af alt syntes lignede Demi Moore i en yngre udgave… gudesmuk, mørkt glat langt hår, fregner, grønne øjne og det skønneste smil. Jeg spurgte hende om vi ikke skulle finde på noget Demi Moore-inspireret på et andet tidspunkt og det takkede hun entusiastisk JA til….. FEDT MAND!

Tiden gik og langt om længe fandt vi en dag…. Grundet hendes modelkarriere og hendes mands karriere, er hun meget på farten med et pas i hånden, men NU lykkedes det…

Vi lavede SÅ mange fede looks i studiet den dag – både beauty og fashion i hel og halv figur… Demi Moore ideen er at se i nogle af dem, men det er helt sikkert en ide jeg skal genbesøge en anden gang.

Vi fik de skønneste beautybilleder ud af det – med MASSER af fregner og smil og samtidig fik vi nogle fantastiske fashionbilleder ud af det, både i studielamper og i dagslys…

Kaffe i spandevis, pigehygge og modelskyderier og grin… fantastisk dag i studiet og jeg fik SÅ mange gode skud i kameraet!! Jeg kan slet ikke huske hvornår jeg sidst har siddet med SÅ mange billeder jeg ville redigere!

Teamet består af:
Model er Cecilie Haugaard
Makeup/Hår: Laura Simion
Fotograf/Retouch: Mig – Anja Ekstrøm

Jeg syntes de er skønne – det håber jeg du også gør

XOXO
Anja