Kampagne fotoshoot for Carlend Copenhagen

Når det eneste ord der dækker er: NOVRA!!! ????

Som nogle måske ved, så har jeg før skudt kampagne for Carlend Copenhagen, som handler med LUKSUS-tasker i bl.a. Python, Croco osv – der er tale om fairtrade håndlavede smukke kvalitetstasker som den kvalitetsbevidste kvinde DRØMMER om…. Der er en grund til at HKH Kronprinsesse Mary, MEGET ofte er i bladene med en af taskerne fra Carlend Copenhagen.

ANYWAY….. hold nu fast piger…..pheeeew….

Vi skulle skyde den nye kampagne-serie og jeg blev spurgt om jeg igen ville være fotografen…. øøøh JAAAAA sgu!! Jeg er vild med produkterne og specielt vild med den skønne Gitte Carlend, som er powerkvinde uden jantelov og begrænsninger i sine visioner – virkelig en fantastisk skabning!

Datoen nærmer sig for fotoshootet og jeg får at vide hvor vi skal skyde: KURHOTEL SKODSBORG!! – Bedre og smukkere location er svær at finde…. UH! Lyst, luksus, smukt og bare rigtig rigtig lækkert!. Ikke nok med det…. så afslører Gitte lidt efter lidt, at brands som: Dalby Diamonds, Priesme, Castens, La Chance, Thi Thao, O Copenhagen, Kudibal mfl. vil sørge for at klæde vore 3 skønne kvinder på, så de ser ENDNU mere fantastiske ud med de smukke tasker fra Carlend Copenhagen,…..

Alene dette scenario er SÅ amazing as it is…. men ikke nok med det…. arrrmen, kan dårligt sige det uden at smile…. SÅ KOMMER DER OGSÅ EN HVID PORSCHE som vi kan bruge til at skyde sammen med pigerne, taskerne osv….. puha…. nu begynder der at være lidt præstationsangst hos Ekstrøm her…. ????

Min næste tanke er selvfølgelig: VEJRET – hvad lover de….. og der var en liiiille smule sol i vente, men ellers gråt og opbyggende til mega meget regn…. suk….

Vi brugte hele dagen derude og ved i hvad?? Vi havde sol HELE dagen… fotografen var ret lettet, skulle jeg liiiige hilse og sige…. for min værste frygt var virkelig at skyde en FED porsche, med smukke piger og flotte luksustasker…i regnvejr….. så puuuuha! Nogle gange har man lov at “vinde” og det gjorde vi i DEN grad med det flotte vejr ????

NU venter en masse billeder på at blive redigeret, men I skal da ikke snydes for et enkelt “bag”stage-billede MED porsche ????

XOXO
En heldig kartoffel
Anja