Det der med arbejdsglæde

kontor

Det er noget spøjst noget…

Det der med hvor stor en betydning ens arbejde har på livsglæde og ikke mindst livskvalitet…

Jeg har siden 1997 været uddannet i kontorfaget….og det har da ikke været dødssygt heeeeele tiden og jeg har bestemt også haft nogle fede jobs med en spændende dag og gode lønninger mv.

Jeg har dog altid gået med den der lille stemme indeni som siger: “Ja, det er sgu meget fint Ekstrøm, men du keder dig jo bravt….”og det er set i bakspejlet, da også HELT rigtigt.

Ind imellem når presset over ikke at føle sig godt tilpas på arbejdspladsen blev for stort, så røg der lige en pjækkedag på listen. Bare for at “nulstille”…. totally uncool, men nødvendigt for at undgå psykisk eksplosion. Det er som sådan ikke den enkelte arbejdsplads der er tale om, men mere kontorjobs som helhed…

JEG KEDEDE MIG!!!

Mandag til fredag skulle bare overstås… jeg arbejdede KUN for at få råd til at holde fri… plain and simple….

Så begyndte jeg at fotografere… WAUW…..

ALT dét jeg aldrig har fået fra mine kontorjobs af indhold, fik jeg nu x 1000 med 180 km/t. Lønnen er slet ikke i NÆRHEDEN af noget særligt, men indholdet mand… hold da kæft!! Det er DET HER jeg er skabt til….. At kunne mærke helt ind i knoglerne at man er på rette hylde er en fantastisk følelse! Den er nærmest euforisk faktisk…. I SÅ mange år har jeg gået med tanken om “der må sgu da være mere end det her” men NU, nu ELSKER jeg at komme tidligt op!

Nu står jeg tidligt op for MIG – for nu bestemmer jeg selv hvor meget eller hvor lidt der skal laves – jeg er min egen chef og jeg elsker elsker elsker ELSKER det….

Hvor vil jeg hen med det her?

Egentlig bare resultatet af en lille selvransagelse: ARBEJDSGLÆDE GÅR DIREKTE IND PÅ BANKKONTOEN – både den følelsesmæssige og den rigtige af slagsen.

Jeg tror bestemt at min søde kæreste Mikkel og min familie kan mærke en tydelig forskel på mig. Jeg FØLER mig i hvert fald som et helt nyt menneske med overskud, med lyst til at se godt ud og passe på min krop og mit sind

Gør du det samme??

XOXO

Anja