AMAZING photoshoot hos Beauty Academy Copenhagen

WAAAUW for et rush…. SÅ meget talent og kreativitet på ET sted….!!

Jeg var igår blevet hevet ind af Beauty Academy CPH for at skyde beautyshots til deres elevers “eksamens-look” – altså sådan et “afgangs-billede” hvis man kan beskrive det sådan.

Jeg havde 6 hold (model og artist) igennem studiet og jeg var simpelt hen blown away….

For det første blev jeg modtaget så fantastisk og undervejs som dagen skred frem, fik jeg flere og flere sommerfugle i maven over hvor MEGET jeg var i mit S…. Jeg ELSKER simpelt hen at være bag det kamera og skabe magi med mine “team-medlemmer”

Modellerne var alle fra Le Management og var virkelig virkelig dygtige og smukke – de leverede alle varen til fulde (+ lidt)

Artisternes arbejde er jeg imponeret over – hvis de leverer dette som nyudklækkede makeupartister, så er der virkelig en smuk verden i vente, når de svinger deres pensler i fremtiden.

At få lov at være SÅ stor en del af make up artisternes eksamen/afgang er for mig a BIG DEAL. Det er oprigtigt en ære for mig at være blevet valgt til denne opgave…. Tak siger jeg ydmygt.

Her er backstagebillederne fra dagen igår, skudt af alle der lige kom forbi med kameraet i hånden, og senere vil jeg offentliggøre det endelige resultat af elevernes præstationer.

Hvem ville ikke ha’ en fantastisk dag med disse dejlige mennesker!!!

Jeg glæder mig allerede til næste gang – til at komme tilbage og skyde flere smukke billeder og nyde dagen med de fantastiske mennesker der arbejder på stedet og det nye hold af makeup artister der skal vise deres “final look”.

**** Jeg laver snart et portræt af Beauty Academy CPH her på bloggen, så FØLG MED****

Som altid kan I finde mig på:
Faceook: www.facebook.com/AEkstroem
Instagram: anjaekstroem