1 dags workshop i kreativ beauty fotografi

beauty fotograf Anja Ekstrøm

1 dags workshop i kreativ beauty fotografi:

“Jeg er IKKE teknisk og jeg bliver det dælme heller aldrig”. Det er en frase som jeg ALTID har sagt når jeg er blevet spurgt om at undervise eller afholde workshops.

Ideen er skudt i sænk med det samme. “Hvad kan jeg dog lære andre fotografer og fotointeresserede??” “De forventer jo alt det tekniske” “Jeg gør det jo bare…..” Det er bare en BRØKDEL af de tvivlstanker der ligger i kø, når jeg ind imellem har overvejet om man liiiiiiige skulle kigge nærmere på det. Derfra er ideerne så bare kasseret og glemt….

INDTIL!…..

Jeg blev kontaktet af en fotoklub (Port 5) hvis medlemmer havde efterspurgt om jeg ikke ville afholde en workshop og vi talte grundigt om det. Jeg kom naturligvis med alle mine små “kan ikke”-tanker, men i DET øjeblik vendte bøtten og noget klikkede: Jeg behøver jo ikke undervise i det tekniske – jeg kan undervise i det KREATIVE!!! At tænke ud ad boksen, at gennemgå hvordan JEG arbejder og viser hvordan jeg tænker når jeg skal “lege” med blomster, lys osv. Simpelt hen ALT hvad jeg gennemgår før/under/efter et shoot hvor jeg gerne vil være kreativ. Vise hvordan jeg kommunikerer med modeller, hvad jeg lægger vægt på i selve skuddet osv.

VOILA! Her blev min workshop født! 1 dags workshop i kreativ beauty fotografi, hvor ALLE kan være med

Beautyfotografi er SÅ MEGET andet end tekniske skills….. det er jeg levende bevis på!

Hvad ER beauty egentlig?

Beauty for mig er lig med makeup, farver, tekstur. Hvor kosmetik og kreativitet er i højsædet og retouch skal være LIGE i skabet. Der er INGEN begrænsninger i hvor kreativ du må/kan være!! Se mine beauty-skud HER

Jeg henvender mig ikke til de fotografer der lige har pakket kameraet ud af æsken men til de fotografer som kender sit kamera, som gerne vil inspireres, som trænger til et spark i inspirationen, som elsker kreativ leg men ikke rigtig kan tage hul på det, som gerne vil lave billeder til magasinerne rundt om i verdenen osv. Du behøver IKKE være professionel fotograf – bare du har et kendskab til dit eget kamera, så kommer jeg med “resten”

** Dette er ikke en workshop i teknik eller retouch **

Jeg kommer naturligvis ind over basisting omkring lyssætning men mere i praksis end i dybdegående foredragslignende forklaringer

Den 13. november afholder jeg min aller aller aller første 1 dags workshop i kreativ beauty fotografi og jeg GLÆÆÆÆÆDER MIG!!! Jeg kan afsløre at jeg har et par overraskelser oppe i ærmet til deltagerne 😉

Se mere indhold / viden ang. workshoppen på www.anjaekstroemworkshop.com

Jeg skal ikke lægge skjul på, at det er SUPER grænseoverskridende men jeg er klar mentalt nu og jeg glæder mig helt sindssygt!

Kommer du? DET vil jeg glæde mig til, hvis du gør

XOXO

Anja